Nomex® voor PBM

General
Nomex® voor PBM
 
 
 
 
 
 

Prestaties wanneer het u heet onder de voeten wordt

PBM-kleding gemaakt met Nomex® biedt het uiterste in bescherming tegen extreme hitte en vlammen voor een heel scala aan thermische gevaren. Van bescherming tegen hitte en brand tot vlambogen, Nomex® levert compromisloze bescherming.

Waarom Nomex®?
 
 
 

Recycle uw Nomex® PPE met het Zero Waste Box™ systeem

Als toonaangevende fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen is DuPont verheugd zijn klanten te laten weten dat zij TerraCycle® kunnen inschakelen om de duurzaamheid in de industrie te verbeteren via hun Fabrics and Clothing Zero Waste Box™ programma.

Ontdekken
 
 
 

Innoveren voor duurzaamheid

DuPont Personal Protection verenigt enkele van de meest vertrouwde namen op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), zoals Tyvek®, Tychem®, Nomex® en Kevlar®, om ongeëvenaarde oplossingen te bieden die werknemers beschermen tegen chemische, thermische, vlamboog-, mechanische en andere risico's op de werkplek.

Ontdekken
 
 
 

Nomex® FastTrack™ Service

WIn samenwerking met onze partner-kledingfabrikanten hebben we Nomex® FastTrack™ gelanceerd, waarmee u binnen een termijn van 30 dagen tot 50 Nomex®-producten kunt ontvangen. 

 

Ontdekken
 
 
 

Nieuw Nomex®-benamingssysteem

Nomex® maakt het gemakkelijker om de juiste brandwerendheidsgraad voor het te verrichten werk aan te duiden, met nieuwe namen voor reeds geteste en beproefde oplossingen.

Bekijken
 
 
 

Bescherming tegen hitte en vlammen

Nomex® biedt een beproefd en bewezen assortiment beschermingsoplossingen die nog steeds voldoen aan wereldwijde standaarden voor bescherming tegen hitte, vuur en vlambogen of deze zelfs overtreffen.

Ontdekken
 
 
 

Bescherming tegen vlambogen

Nomex® levert lichte, comfortabele brandwerende oplossingen die ruimschoots voldoen aan de wereldwijde normen voor bescherming tegen vlambogen, hitte en vlammen.

Ontdekken
 
 
 

Nomex® voor noodhulpverlening

Degenen die hun leven in de waagschaal stellen om onze levens te beschermen, verdienen de best mogelijke bescherming.

Ontdekken
 
 
 

Producten voor bescherming tegen vuur en vlambogen

SafeSPEC™ levert de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen tegen de gevaren tijdens uw werk, van snijbestendige handschoenen en mouwen tot beschermende overalls. 

Ontdekken
 
 
 
Nomex® beschermt onze militairen en politie

Nomex® materiaal voor leger en politie

Onze militairen weten dat wolkbranden een altijd aanwezig gevaar zijn en luttele seconden kunnen het verschil zijn tussen leven en dood. DuPont levert de oplossing met Nomex® vezel.

Ontdekken
Nomex biedt een bewezen assortiment beschermingsoplossingen voor de olie- en gasindustrie.

Nomex® voor olie en gas

Nomex® biedt een beproefd en bewezen assortiment beschermingsoplossingen voor de olie-, gas- en petrochemische industrie met compromisloze en ongeëvenaarde bescherming en comfort. 

Ontdekken
 
 
 
Nomex® materiaal levert lichtgewicht vlamvertragende oplossingen voor de gevaren van vlambogen

Nomex® voor de elektra-/nutssector

Nomex® biedt een beproefd en bewezen assortiment beschermingsoplossingen voor elektriciens, installateurs en hoogspanningskabelwerkers met compromisloze en ongeëvenaarde bescherming en comfort.

Ontdekken
Nomex® biedt beproefde en bewezen oplossingen voor hitte- en vlambescherming

Nomex voor productie en transport

Mensen overal ter wereld die de zwaarste beroepen in de industrie hebben, hebben te maken met het risico van brand tijdens elke dienst. Daarom kiezen zij voor vlamvertragende kleding die gemaakt is met Nomex®--voor bewezen bescherming en comfort. 

Ontdekken
 
 
 
Nomex® voor bescherming tijdens autoraces

Bescherming tijdens races

Prestaties en vertrouwen — autocoureurs kunnen niet het een hebben zonder het ander. Daarom dragen zij race-overalls gemaakt van DuPont™ Nomex® vezel.

Ontdekken
Thermo-Man® demonstratiemodel

Thermo-Man®

Onze Thermo-Man® units maken gebruik van state-of-the-art technologie om de duurzaamheid en de superieure vlambestendige eigenschap van Nomex® aan te tonen in vergelijking met andere vlamvertragende oplossingen. 

Ontdekken
 
 
 

Vind het juiste beschermende product voor uw toepassing of industrie met DuPont™ SafeSPEC™.
SafeSPEC™

Vind de juiste beschermingsproducten voor de mijnbouw in SafeSPEC™.

Blader door technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM
Informatiebibliotheek

Hier vindt u technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM.

Hier ziet u waar u DuPont-producten kunt kopen.
Verkoopadressen