Beschermende Kledingoplossingen Voor De Productie Van Lithiumionaccu’s

/
 
 
 

Lithiumionaccu’s (LIA’s) dienen als de primaire energiebron voor elektrische voertuigen (EV’s). Elektriciteit ontlaadt zich wanneer lithium-ionen van de anode (negatieve elektrode) naar de kathode (positieve elektrode) stromen, en in de omgekeerde richting tijdens het opladen.

Het Europees Agentschap voor chemische stoffen (ECHA) waarschuwt voor ernstige of dodelijke gevaren in verband met bepaalde chemische stoffen die worden gebruikt bij de productie. Blootstelling kan plaatsvinden vanaf de bereiding van slurry tot het vullen en vormen van elektrolyten*. De gevolgen maken duidelijk hoe belangrijk het is om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te kiezen voor de werknemers en de omgeving. Bij bepaalde geavanceerde processen kan dit het gebruik van beschermende kleding inhouden die geschikt is voor gebruik in cleanrooms, zoals DuPont™ Tyvek® IsoClean®. DuPont biedt een breed scala aan wegwerpkleding voor bescherming tegen chemicaliën en cleanroomkledingoplossingen voor eenmalig gebruik helpen mensen te beschermen die bij de productie van batterijcellen of batterijmaterialen in aanraking komen met gevaarlijke stoffen of helpen gevoelige productieprocessen te beschermen tegen besmetting. Met onze kennis en ervaring over de hele wereld bieden we klanten in de hele waardeketen suggesties voor benodigde PBM, van de productie van kathoden en elektrolyten tot celassemblage.

 

Branches


mining-icon.png
Mijnbouw<br><br><br>
refinery-icon.png
Raffinaderij<br><br><br>
battery-manufacturing-icon.png
Productie van accu’s<br><br><br>

ev-auto-manufacturing-icon.png
Productie van elektrische voertuigen
battery-recycling-icon.png
Accurecycling<br><br><br>

DuPont Personal Protection-oplossingen worden al enige tijd met succes gebruikt door toonaangevende accufabrikanten in Europa. Als u meer suggesties wilt over kleding die aan uw behoeften kan voldoen, neem dan contact op met DuPont.

 

 

 
 
 

Met onze webgebaseerde tool kunt u het juiste DuPont-kledingstuk voor chemische omgevingen of cleanrooms vinden. -> safespec.dupont.co.uk