Kleding En Accessoires In Gecontroleerde Omgevingen

/
General
Kleding voor cleanrooms | DuPont
 
 
 

Beheersing van contaminatie met DuPont™ Tyvek® kleding voor cleanrooms

DuPont™ Tyvek® en DuPont™ Tyvek® IsoClean® bieden uitstekende veiligheid, comfort en bescherming tegen contaminatie, in de meest veeleisende gecontroleerde omgevingen. Zo blijven uw processen en producten zuiver en veilig.

Gemaakt van Tyvek®

Tyvek® wordt vervaardigd door DuPont en is gemaakt van doorlopende, sterke vezels van zuiver polyethyleen van hoge dichtheid. Het pluist weinig en bevat geen ingebouwde contaminanten die een risico zouden kunnen vormen in kritieke omgevingen. En omdat het halogeenvrij is, kunnen niet-gecontamineerde kledingstukken van Tyvek® weggegooid worden volgens standaardprocedures. DuPont-kleding en accessoires worden geproduceerd volgens extreem hoge normen voor kwaliteit, comfort, duurzaamheid, dampdoorlaatbaarheid en bescherming, om te voldoen aan alle vereisten van de klant.

Eenmalig gebruik

In een cleanroomomgeving is het heel belangrijk om het product en proces te beschermen tegen menselijke contaminatie. Een ideale manier om zowel de werknemer als het proces te beschermen is via het gebruik van kleding voor eenmalig gebruik met een bewezen en gedocumenteerde barrièrebescherming die voor elk gebruik beschikbaar wordt gesteld. Afhankelijk van de behoeften kunt u beslissen over geschikte beschermende kleding.

DuPont™ Tyvek® IsoClean® voor gecontroleerde omgevingen

Steriele, zuiver verwerkte Tyvek® IsoClean® kleding en accessoires bieden het hoogste niveau van contaminatiebeheersing en vormen een ideale balans tussen bescherming, duurzaamheid, comfort en hygiëne. Ze worden gesteriliseerd met behulp van gammastraling, en speciaal verwerkt en verpakt om afgifte van deeltjes te minimaliseren. Ze maken aseptisch aantrekken van de kleding mogelijk voor beter risicobeheer met betrekking tot steriliteit en zijn geschikt voor cleanrooms GMP A&B (ISO 4/5, KLASSE 10/100).

Afhankelijk van de kenmerken van het model en omstandigheden in de cleanroom, is niet-steriele kleding die is gemaakt van Tyvek® en Tyvek® IsoClean® geschikt voor gebruik in veel klassen cleanrooms, voornamelijk GMP C&D (ISO 7/8, KLASSE 10.000/100.000). Ontdek het Tyvek® IsoClean®-assortiment.

 
 
 

Productcatalogus gecontroleerde omgeving

Downloaden
 
 
 

Tyvek® IsoClean® kledingstukken

DuPont heeft een nieuwe CE-gecertificeerde Tyvek® IsoClean®-portfolio van kleding en accessoires geïntroduceerd om te voldoen aan de meest veeleisende cleanroom-eisen. Tyvek® IsoClean® vertegenwoordigt de laagste deeltjesafscheiding binnen de DuPont-portfolio en wordt aangeboden in steriele en niet-steriele versies en in verschillende verpakkingsopties.

Lees verder
 
 
 

Aanbevolen

Contaminatie en bescherming tegen biologische belasting
Contaminatie en bescherming tegen biologische belasting
Farmaceutische en laboratoriumbescherming
Farmaceutische en laboratoriumbescherming
Bescherming tegen besmetting met cytostatica
Bescherming tegen besmetting met cytostatica
Chemische bescherming
Chemische bescherming