DuPont™ - bescherming in de mijnbouw

Bescherming in de mijnbouw

 
 
 

DuPont doet er alles aan om u te beschermen in de meest extreme omgevingen. 

 
 
 
 
 
 

Wanneer u voor uw dagelijkse werk diep de aarde binnen moet en u het op moet nemen tegen natuurkrachten, moet uw bescherming die uitdaging ook aankunnen, samen met u. Of u nu behoefte hebt aan bescherming tegen snijden, hitte en vlammen of een barrière tegen gevaarlijke deeltjes nodig hebt, DuPont biedt de prestaties en bescherming om de uitdagingen onder de grond het hoofd te kunnen bieden.  

 
 
 

Bescherming tegen hitte en vlammen

Nomex® biedt een beproefd en bewezen assortiment beschermingsoplossingen die nog steeds voldoen aan wereldwijde standaarden voor bescherming tegen hitte, vuur en vlambogen of deze zelfs overtreffen.

Ontdekken
 
 
 

Snij- en mechanische bescherming

Alleen Kevlar® biedt bescherming tegen meervoudige gevaren en biedt tegelijk comfort aan werknemers. En DuPont kan u wegwijs maken op het gebied van de nieuwe norm, innovatiemogelijkheden en meer. 

Ontdekken
 
 
 

Tyvek® beschermende kleding

Tyvek® biedt een ideaal evenwicht in bescherming, duurzaamheid en comfort voor werknemers in industriële toepassingen en omgevingen waar contaminatie moet worden voorkomen, zoals productie-, farmaceutische, automobiel- en nutsbedrijven.

Ontdekken
 
 
 

Kevlar® voor de mijnbouw

DuPont™ Kevlar®vezel helpt fabrikanten van lopende banden apparatuur te vervaardigen voor mijnbedrijven waarmee niet alleen het werk kan worden gedaan, maar de prestaties van de branche aanzienlijk worden verbeterd.

Ontdekken
 
 
 

Vind het juiste beschermende product voor uw toepassing of industrie met DuPont™ SafeSPEC™.
SafeSPEC™

Vind de juiste beschermende kleding voor de bouw- en onderhoudssector in SafeSPEC™.

Blader door technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM
Informatiebibliotheek

Hier vindt u technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM.

Hier ziet u waar u DuPont-producten kunt kopen.
Verkoopadressen