Bouw- en onderhoudsbescherming

/
 
 
 

De juiste bescherming helpt uitval van werknemers, ARBO-overtredingen en letsel op het werk te verminderen

DuPont biedt allerlei oplossingen om werknemers in de bouw- en onderhoudssector te beschermen tijdens uiteenlopende gevaren op hun werk. DuPont biedt de bescherming die u nodig hebt om risico´s te verminderen, al uw personeel te beschermen, inclusief werknemers op contractbasis, de winstgevendheid van uw bedrijf te verbeteren en te zorgen dat u voldoet aan alle normen en procedures.

 
 
 
 
 
 

Tyvek® beschermende kleding

DuPont™ Tyvek® biedt een ideale balans in bescherming, duurzaamheid en comfort voor werknemers in industriële toepassingen, zoals productie-, farmaceutische, automobiel- en nutsbedrijven.

Ontdekken
 
 
 

Snij- en mechanische bescherming

DuPont™ Kevlar® handschoenen voldoen aan een groot aantal vereisten van lage tot hoge niveaus van snijbescherming conform de meest recente EN 388-normen.

Ontdekken
 
 
 

Bescherming tegen hitte en vlammen

Nomex® biedt een beproefd en bewezen assortiment beschermingsoplossingen die nog steeds voldoen aan wereldwijde standaarden voor bescherming tegen hitte, vuur en vlambogen of deze zelfs overtreffen.

Ontdekken
 
 
 

Nomex® voor de elektra-/nutssector

DuPont™ Nomex® biedt lichtgewicht, comfortabele persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vlambogen om werknemers in de nutssector en de algemene elektrische industrie de bescherming te bieden die ze tijdens hun werk nodig hebben.

Ontdekken