Bescherming tegen hitte en vlammen

 
 
 

Versla de hitte met vlamvertragende kleding

 
 
 
 
 
 

Vuur is onvoorspelbaar. En dodelijk. Dat is de reden waarom werknemers die op het werk te maken kunnen krijgen met vuur en vlambogen, vertrouwen op vlamvertragende kleding van DuPont™ Nomex®.

Elke dag en overal ter wereld, in laboratoria, op slagvelden, in brandende gebouwen en bij ontelbare andere brandhaarden, beschermt deze geavanceerde vezel miljoenen mensen tegen extreme gevaren. De beschermende eigenschap van de Nomex® vezel die niet kan worden uitgewassen en die niet minder wordt door slijtage van de kleding, is een essentiële waarborg voor hulpverleners, militairen, politieagenten, wetenschappers en industriële arbeiders overal ter wereld, die allemaal vertrouwen hebben in de duurzaamheid en de geavanceerde vlamvertragende eigenschappen van Nomex® om veilig hun werk te kunnen doen en veilig weer naar huis te kunnen gaan.

 
 
 

Brandweerlieden testen capuchons die zijn gemaakt van DuPont™ Nomex® Nano Flex.

 
 
 

Nomex® FastTrack™ Service

WIn samenwerking met onze partner-kledingfabrikanten hebben we Nomex® FastTrack™ gelanceerd, waarmee u binnen een termijn van 30 dagen tot 50 Nomex®-producten kunt ontvangen. 

 

Ontdekken
 
 
 

Webinarbibliotheek

Word een expert in persoonlijke bescherming door deel te nemen aan onze serie webinars, de DuPont Personal Protection Webinar Academy.

Ontdekken
 
 
 

Normen voor vlamvertragende kleding

DuPont werkt samen met bedrijven, overheden, academici en wetenschappers om een breed scala aan kleding en producten te ontwikkelen die mensen beschermen. Lees meer over de belangrijkste thermische voorschriften om te weten te komen hoe dat in zijn werk gaat.

Ontdekken
 
 
 

Getest voor de gevaren waarmee u te maken kunt krijgen

Thermo-Man® is ´s wereld meest geavanceerde evaluatiesysteem voor thermische verbranding in de vorm van een mens. Onze Thermo-Man® units maken gebruik van state-of-the-art technologie om de duurzaamheid en de superieure vlambestendige eigenschap van Nomex® aan te tonen in vergelijking met andere vlamvertragende oplossingen.

Bekijk Thermo-Man® in actie
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vind het juiste beschermende product voor uw toepassing of industrie met DuPont™ SafeSPEC™.
SafeSPEC™

Vind het juiste beschermende product voor uw werk met SafeSPEC™.

Blader door technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM
Informatiebibliotheek

Hier vindt u technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM.

Hier ziet u waar u DuPont-producten kunt kopen.
Verkoopadressen