De grenzen van de mogelijkheden en bescherming verleggen voor een betere, sterkere en veiligere toekomst

 
 
 
 
 
 

De mensen beschermen die ons beschermen

We eren hen die hun leven in de waagschaal stellen om onze vrijheid te beschermen, door hen de meest geavanceerde bescherming te bieden. In binnen- en buitenland, bij de marine of de luchtmacht, geven dappere mensen altijd thuis wanneer de plicht roept en het is onze hoogste prioriteit om te zorgen dat zij weer veilig thuiskomen. 

 
 
 
 
 
 

Een goede dag is alleen een goede dag als iedereen veilig thuiskomt

Wij beschermen niet alleen degenen die werken. Wij beschermen ook hun moeders, vaders, zussen en broers. Hoewel we niet kunnen voorspellen of er zich een arbeidsongeval zal voordoen, kunnen we de mensen wel beschermen. Omdat iedereen op het werk wel iemand heeft die thuis op hem of haar zit te wachten. 

 
 
 
 
 
 

Innovatie in beweging

U kunt alleen nieuwe grenzen op blijven zoeken als u daar de middelen voor hebt en daar helpen wij bij. Of het nu gaat om het verbeteren van de veiligheid of de prestaties, als er een betere manier is om uw doel te bereiken, zullen wij daar graag ons steentje aan bijdragen. 

 
 
 
 
 
 

Beteren onderdelen maken een beter geheel

Wat de passie ook is, we beschermen die. Van het trotseren van de zwaartekracht tot het herdefiniëren van wat mogelijk is, wij helpen de beperkingen van het leven te beperken, zodat u op uw voorwaarden kunt leven, want als we horen "dat is niet mogelijk", denken we "uitdaging geaccepteerd". Volg uw passie, leef in volle beweging en doe meer met DuPont™ Kevlar®.