Persoonlijke beschermingsmiddelen

 

Alarm uitbraak Coronavirus 2019 : Voor meer informatie over oplossingen voor persoonlijke beschermingsmiddelen en de respons van DuPont ten aanzien van bescherming en controle  →

 

 
 
 

De bescherming die iedere held verdient

Voor de zwaarste en gevaarlijkste klussen zijn nog taaiere personen nodig. Sommige klussen kunnen alleen worden geklaard door degenen die dapper, onbevreesd en heldhaftig zijn. En voor hen die zich inzetten om de grenzen te verleggen, zijn er de persoonlijke beschermingsmiddelen van DuPont die altijd en overal bescherming bieden.

 
 
 

DuPont + Shell Eco-Marathon 2022

Wij zijn een wereldwijde innovatieleider met als missie de wereld vooruit te helpen met innovaties die essentieel zijn om te floreren. Dat is de gedachte achter onze passie om duurzame oplossingen te creëren voor de uitdagingen van onze wereld.

Verkennen
 
 
 

Innoveren voor duurzaamheid

DuPont Personal Protection verenigt enkele van de meest vertrouwde namen op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), zoals Tyvek®, Tychem®, Nomex® en Kevlar®, om ongeëvenaarde oplossingen te bieden die werknemers beschermen tegen chemische, thermische, vlamboog-, mechanische en andere risico's op de werkplek.

Ontdekken
 
 
 

Webinarbibliotheek

Word een expert in persoonlijke bescherming door deel te nemen aan onze serie webinars, de DuPont Personal Protection Webinar Academy.

Ontdekken
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Belofte van DuPont Personal Protection

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vind het juiste beschermende product voor uw toepassing of industrie met DuPont™ SafeSPEC™.
SafeSPEC™

Vind het juiste beschermende product voor uw werk met SafeSPEC™.

Blader door technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM
Informatiebibliotheek

Hier vindt u technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM.

Hier ziet u waar u DuPont-producten kunt kopen.
Verkoopadressen