Persoonlijke beschermingsmiddelen


 
 
 

De bescherming die iedere held verdient

Voor de zwaarste en gevaarlijkste klussen zijn nog taaiere personen nodig. Sommige klussen kunnen alleen worden geklaard door degenen die dapper, onbevreesd en heldhaftig zijn. En voor hen die zich inzetten om de grenzen te verleggen, zijn er de persoonlijke beschermingsmiddelen van DuPont die altijd en overal bescherming bieden.

 
 
 

DuPont + Shell Eco-Marathon 2022-2023

Wij zijn een wereldwijde innovatieleider met als missie de wereld vooruit te helpen met innovaties die essentieel zijn om te floreren. Dat is de gedachte achter onze passie om duurzame oplossingen te creëren voor de uitdagingen van onze wereld.

Verkennen
 
 
 

Innoveren voor duurzaamheid

DuPont Personal Protection verenigt enkele van de meest vertrouwde namen op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), zoals Tyvek®, Tychem®, Nomex® en Kevlar®, om ongeëvenaarde oplossingen te bieden die werknemers beschermen tegen chemische, thermische, vlamboog-, mechanische en andere risico's op de werkplek.

Ontdekken
 
 
 

Webinarbibliotheek

Word een expert in persoonlijke bescherming door deel te nemen aan onze serie webinars, de DuPont Personal Protection Webinar Academy.

Ontdekken
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Belofte van DuPont Personal Protection