Bestand tegen limieten, ontvankelijk voor het goede.

 
 
 
 
 
 

Voordat u een appeltje schilt in uw nieuwe woning, is er al een gebouwschil gemaakt.

Achter elk droomhuis vinden we een architect, bouwopzichter en bouwvakkers die er trots op zijn uw huis te realiseren en die hun reputatie met elk nieuw huis hoog willen houden. Daarom leveren wij industrieleidende hulpmiddelen om water en lucht buiten de deur te houden en energie en comfort binnen te houden. Want de enige klus die het waard is om uit te voeren, is een goed uitgevoerde klus. 

 
 
 
 
 
 

Bescherming is onze sterke kant

Niemand zou zijn werk mee naar huis horen te nemen, vooral niet mensen die de gevaarlijkste beroepen uitoefenen. Wij leveren de duurzaamheid, het comfort en de bescherming om de zwaarste klussen met vertrouwen aan te pakken, omdat uw bescherming net zo hard hoort te werken als u.

 
 
 
 
 
 

De weg naar herstel is geen plek, het is een reis.

In de medische leveringsketen mogen er geen zwakke schakels zijn. Daarom zorgen we ervoor dat de levensreddende, levensonderhoudende integriteit van farmaceutica, kleding en medische hulpmiddelen behouden blijft, in elke stap, van de fabriek tot aan de patiënt. Want het traject dat een patiënt aflegt, hangt af van dat van ons. 

 
 
 
 
 
 

Prestaties zijn altijd stijlvol 

Tyvek® biedt eindeloze mogelijkheden, ver voorbij alleen bescherming, van kleding en accessoires tot decoratie en design. Lichtgewicht en veelzijdig en toch veerkrachtig en duurzaam: dit bedrukbare materiaal dat aanvoelt en eruitziet als papier, biedt een opmerkelijk canvas voor elk kunstwerk.