Beschermingsuitrusting van Tyvek®/Tychem® tegen chemische gevaren voor leger en politie

 
 
 

Bescherming tegen chemische gevaren voor degenen die ons beschermen

 
 
 
 
 
 

Militairen en wetshandhavers worden geconfronteerd met een aantal van de meest onvoorstelbare gevaren, waarvan sommige niet zijn waar te nemen. Tyvek® en Tychem® leveren kleding voor militairen en wetshandhavers ter beschermen tegen chemische en biologische gevaren.

Tyvek® en Tychem® leveren beschermende kleding voor een groot aantal verschillende risico's, van de hoogwaardige beschermende kleding tegen dampen, slijtvaste en beschermende kleding tegen vlammen volgens NFPA 1991 tot de klasse 2 beschermende kleding tegen chemische en biologische gevaren die is gecertificeerd volgens NFPA 1994, en de beschermende kleding tegen vloeistofspatten volgens NFPA 1992.

Deze kleding beschermt tegen een groot aantal chemische gevaren in situaties waarbij de drager als eerste het risicogebied betreedt, bij de redding van slachtoffers, uitstootvermindering, het verzamelen van bewijsmateriaal, het bergen van lichamen, het schoonmaken van het terrein, enzovoort. Onze gecertificeerde kleding is verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder gaspakken van niveau A, overalls van niveau B en een verbeterd pak van niveau B dat is ontworpen om een betere bescherming tegen vloeistoffen en dampen te bieden zonder de noodzaak van een gaspak.

Tyvek® beschermende overalls

Deze overalls voor beperkt gebruik beschermen tegen gevaarlijke droge deeltjes.

Tychem® 10000 pakken

Specifiek ontwikkeld voor bescherming tegen giftige chemicaliën, corrosieve gassen, vloeistoffen en middelen voor chemische oorlogsvoering. Verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder gaspakken.

Tychem® Responder® CSM pakken

Worden uitgebreid gebruikt bij demilitarisering waarbij middelen voor chemische oorlogsvoering, zoals lewisiet, mosterdgas, tabun, sarine, soman en VX-zenuwgas, moeten worden opgeruimd.

 
 
 

Tychem® kleding

Voor bescherming tegen chemische gevaren vertrouwen industriearbeiders op DuPont™ Tychem®-kleding.

Ontdekken
 
 
 
 
 
 

Bescherming tegen fentanyl en andere opioïden

Lees hoe kleding van Tyvek® en Tychem® wetshandhavers en de eerstehulpverleners beschermt tegen blootstelling aan extreem gevaarlijke synthetische opioïden.

Ontdekken
 
 
 

Tyvek® beschermende kleding

Tyvek® biedt een ideaal evenwicht in bescherming, duurzaamheid en comfort voor werknemers in industriële toepassingen en omgevingen waar contaminatie moet worden voorkomen, zoals productie-, farmaceutische, automobiel- en nutsbedrijven.

Ontdekken