Nomex® voor elektrische industrie en nutssector

/
 
 
 

Nomex® biedt lichtgewicht, comfortabele en vlamboogwerende PBM-oplossingen om werknemers in de nutssector en de algemene elektrische industrie de bescherming te bieden die ze nodig hebben.  

 
 
 

Er is een wereldwijde trend om een enkele energiebron uit fossiele brandstoffen te reduceren ten faveure van meerdere hernieuwbare energiebronnen. Als gevolg daarvan zullen werknemers te maken krijgen met meer gediversifieerde en complexe omgevingen en met verschillende gevaren die zowel bescherming tegen thermische gevaren als vlambogen vereisen. Vanwege het brede scala aan potentiële gevaren waarmee ze te maken kunnen krijgen, moet voor een optimale veiligheid de juiste combinatie van beschermende kleding worden gekozen. Hierbij is het niet alleen belangrijk om rekening te houden met het type stof, maar ook de manier waarop de lagen van de stof een verschillende mate van bescherming kunnen bieden.

 
 
 
Nomex® Xtreme Arc
 
 
 

Nomex® Xtreme Arc

Introductie van het meest innovatieve Nomex®-aanbod voor brandwerendheid en bescherming tegen vlambogen. Nomex® Xtreme Arc biedt een ATPV van 12 tot 19 cal/cm² in een enkellaags lichtgewicht stof.  

 
 
 
Nomex® Arc
 
 
 

Nomex® Arc

Nomex® Arc is een superieur dubbelzijdig weefsel dat elektriciens, monteurs en lijnwerkers bescherming biedt tegen vlambogen en een reeks andere thermische gevaren.

 
 
 
Nomex® Essential Arc
 
 
 

Nomex® Essential Arc

Nomex® Essential Arc is ontworpen om bescherming tegen vlambogen te bieden voor werknemers in de nutssector en de elektrische industrie.

 
 
 

Comfort is belangrijk

Het kiezen van comfortabelere brandwerende kleding, gemaakt met Nomex®, kan olie- en gasbedrijven helpen de kosten te verlagen die verband houden met hittegerelateerde ziekten en een verminderde productiviteit als gevolg van werkstress door ongemak voor de werknemers.

Brandwerende kleding gemaakt met Nomex® heeft het laagst mogelijke gewicht en het hoogste beschermingsniveau, ademend vermogen voor minder hittestress en het vermogen om effectief vocht af te voeren.

 
 
 

Ontworpen voor de risico's waar u tegenaan loopt

Nomex®
Bescherming tegen vlambogen, evenals hitte- en vlambestendigheid
Nomex®
Betere bescherming bij langere blootstelling en hogere temperaturen
Nomex®
Geïntegreerde bescherming; bestand tegen wassen en slijtage.
Nomex®
Bestand tegen scheuren en slijtage
Nomex®
Uiterst duurzame beschermingsoplossingen
 
 
 

Wat zijn elektrische vlambogen?

Meer informatie over een van de ernstigste en minst begrepen elektrische gevaren.

Explore
 
 
 

Arc-Man®

Zie hoe vlambestendige kleding zich verhoudt onder verschillende testomstandigheden en de voorspelde brandwond die daarbij hoort. 

Ontdekken