PBM-oplossingen voor toepassingen in nutsbedrijven

PBM-oplossingen voor toepassingen in nutsbedrijven

 
 
 

Omdat iedereen wel iemand heeft die erop rekent dat je weer veilig thuiskomt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zijn uw werknemers werkelijk goed beschermd?

Medewerkers van nutsbedrijven worden geconfronteerd met een groot aantal beroepsrisico's. Volgens de Severity Index van de Amerikaanse Occupational Safety and Health Administration (OSHA) bestonden de meeste verwondingen op de werkvloer van nutsbedrijven tussen januari 2015 en september 2019, binnen de subcategorieën van overige verwondingen, uit botbreuken en amputaties. Ongeveer 32% betrof brandwonden, 26% was het gevolg van een snijverwonding en bijna 5% was toe te schrijven aan letsel door chemische of bijtende stoffen. In totaal waren romp en handen goed voor 71,14% van de lichaamsdelen die het vaakst verwondingen opliepen.

Medewerkers voorzien van de bescherming die ze nodig hebben om zich tegen dergelijke risico's te beschermen is een grote verantwoordelijkheid. DuPont Personal Protection beschikt over de specifieke kennis, ongeëvenaarde expertise en brede portfolio van PBM-oplossingen die nodig zijn om uw werknemers te beschermen.

Ter ondersteuning van uw besluitvormingsproces, van risicobeoordeling tot implementatie, raden we u aan de 4P-methodologie te gebruiken.

 
 
 

Download de gids

Neem een uniek kijkje in de PBM-oplossingen die medewerkers van nutsbedrijven tegen de beroepsrisico's kunnen beschermen.

Blader door de gids
 
 
 

Verschillende beroepsrisico's in een dynamische werkomgeving

Meer dan ooit tevoren hebben nutsbedrijven over de hele wereld te maken met een grotere concurrentie, striktere regelgeving, beperking van overheidssubsidies en toenemende druk vanuit de maatschappij om schonere bronnen van energie te gaan gebruiken.

Om hun concurrentiepositie te behouden passen bedrijven ontwikkel-, overdrachts- en distributiesystemen aan om ze efficiënter te maken. Dergelijke vernieuwingen omvatten een belangrijke diversificatie van het energieaanbod, met een reductie van de enkelvoudige energiebron uit fossiele brandstoffen naar verschillende duurzame energiebronnen.

Het gevolg hiervan is dat medewerkers van nutsbedrijven, die de belangrijke taak hebben om in de essentiële elektriciteitsbehoeften tegemoet te komen van mensen overal ter wereld, worden geconfronteerd met nieuwe en uiteenlopende beroepsrisico's in een omgeving die aan grote veranderingen onderhevig is. DuPont heeft een breed aanbod van PBM-oplossingen voor deze risico's, zoals:  Nomex®-kleding voor aan thermische en elektrische vlambogen gerelateerde risico's; handschoenen gemaakt met Kevlar® voor mechanische bescherming en bescherming tegen verschillende risico's; Tyvek®-kleding ter bescherming tegen fijnstof en spattende vloeistof op laag niveau; Tychem®-kleding en -handschoenen ter bescherming tegen diverse chemische stoffen; en ProShield®-kleding ter bescherming tegen stof en vuil.

Bescherming voor elk soort werk

 
 
 

DSF-Arc-heat-flame-resistance-icon-120x120px@2x.png
Bescherming tegen vlambogen, evenals hitte- en vlambestendigheid
DSF-High-temperature-icon-120x120px@2x.png
Betere bescherming bij langere blootstelling en hogere temperaturen
DSF-Washing-machine-icon-120x120px@2x.png
Geïntegreerde bescherming; bestand tegen wassen en slijtage.

DSF-Resists-tears-icon-120x120px@2x.png
Bestand tegen scheuren en slijtage
DSF-Long-lasting-icon-120x120px@2x.png
Uiterst duurzame beschermingsoplossingen
 
 
 

Vlamboogbescherming | DuPont™ Nomex® "Andrey's Arc"

Van werknemersbescherming tot veiligheidstraining - SARP VEOLIA

Tour Métropole Val de Loire

 

 
 
 
 
 
 

Webinarbibliotheek

Word een expert in persoonlijke bescherming door deel te nemen aan onze serie webinars, de DuPont Personal Protection Webinar Academy.

Ontdekken
 
 
 

4P-methodologie voor de beoordeling van het gevaar van een elektrische vlamboog 

De 4P-methodologie hanteert een holistische benadering van de risico's van en de bescherming tegen vlambogen, waardoor de risicobeoordeling kan worden vereenvoudigd tot vier stappen. 

Bekijken
 
 
 

Nomex® voor elektriciteits-/nutsbedrijven

Nomex® biedt lichtgewicht, comfortabele en vlamboogwerende PBM-oplossingen om werknemers in de nutssector en de algemene elektrische industrie de bescherming te bieden die ze nodig hebben. 

Bekijken
 
 
 

SafeSPEC™ 

Van brandwerende kleding tot snijveilige handschoenen en mouwen tot chemicaliënbestendige overalls; bij SafeSPEC™ vindt u de juiste PBM voor de risico's waarmee u te maken hebt.

Ga naar SafeSPEC™
 
 
 

Vind het juiste beschermende product voor uw toepassing of industrie met DuPont™ SafeSPEC™.
SafeSPEC™

Vind de juiste producten voor de nutssector in SafeSPEC™.

Blader door technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM
Informatiebibliotheek

Hier vindt u technische informatie, video´s, webinars en casestudy´s over DuPont PBM.

Hier ziet u waar u DuPont-producten kunt kopen.
Verkoopadressen