Bescherming voor leger en politie

/
 
 
 

De mensen beschermen die ons beschermen

 
 
 
 
 
 

Degenen in stressvolle gebieden met vluchtige chemicaliën tot oorlogshandelingen moeten voor hun bescherming en veiligheid kunnen vertrouwen op de innovatieve oplossingen van DuPont. 

Wij leveren wetenschappelijk onderbouwde oplossingen vanaf de eerste hulpverleners tot aan de militairen in oorlogsgebieden de bescherming die zij verdienen. 

Onze PBM-oplossingen omvatten enkele van de meest vertrouwde merken in de sector: Kevlar® aramidevezel voor ballistische voertuigbepantsering en bescherming tegen snij- en schuurwonden, Nomex® vezel voor bescherming tegen vlammen, Tychem® kleding voor bescherming tegen vloeibare en gasvormige chemicaliën en Tyvek® kleding voor bescherming tegen droge gevaarlijke deeltjes. Door samen te werken met industrieën, gemeenschappen en overheden kunnen wij de nieuwste PBM-oplossingen ontwikkelen en leveren ter bescherming van onze militairen en wetshandhavers die soms hun leven in de waagschaal stellen om ons te beschermen.

 
 
 

Kevlar® voor lichaamsbescherming voor militairen

Van top tot teen, al dan niet vastgemaakt, biedt Kevlar® persoonlijke bescherming, inclusief militaire beschermingsmiddelen van de kazerne tot aan de frontlinie.

Ontdekken
 
 
 

Kevlar® voor wetshandhavers

Voor de mannen en vrouwen in de wetshandhaving is het van cruciaal belang dat zij goed zijn beschermd tegen allerlei bedreigingen zoals kogels, steekwapens en andere wapens en vuur. Daarom is uitrusting met innovatieve, lichtgewicht Kevlar® vezels zo uitermate belangrijk.

Ontdekken
 
 
 

Nomex® materiaal voor leger en politie

Onze militairen weten dat wolkbranden een altijd aanwezig gevaar zijn en luttele seconden kunnen het verschil zijn tussen leven en dood. DuPont levert de oplossing met Nomex® vezel.

Ontdekken
 
 
 

Beschermingsuitrusting van Tyvek®/Tychem® tegen chemische gevaren voor leger en politie

Veel situaties waarin militairen en agenten terechtkomen, vragen om effectieve chemische bescherming, waarvoor DuPont de juiste BPM's van Tyvek® en Tychem® kan leveren.

Ontdekken
 
 
 

Bescherming tegen fentanyl en andere opioïden

Lees hoe kleding van Tyvek® en Tychem® wetshandhavers en de eerstehulpverleners beschermt tegen blootstelling aan extreem gevaarlijke synthetische opioïden. 

Ontdekken