Recycle uw Nomex® PPE met het Zero Waste Box™ systeem

 
 
 

In lijn met onze 2030 duurzaamheidsdoelstellingen, is DuPont verheugd om industriewijde trends en regelgevende initiatieven te ondersteunen in de richting van recycleerbare kleding, de duurzaamheid ervan en het bereiken van een meer circulaire economie.

Eindgebruikers van DuPont kunnen nu hun persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) gemaakt met DuPont™ Nomex®-vezels recyclen door een Fabrics and Clothing Zero Waste Box™ aan te schaffen: een uitgebreide recyclingoplossing ontwikkeld door het wereldwijde recyclingbedrijf TerraCycle®, dat bekend staat om het recyclen van de "moeilijk te recyclen materialen".

Als toonaangevende fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen is DuPont verheugd om zijn klanten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en Duitsland te laten weten dat ze TerraCycle® kunnen inschakelen om de duurzaamheid in de industrie te verbeteren via hun Fabrics and Clothing Zero Waste Box™-programma.

WAAROM ZERO WASTE BOX™ GEBRUIKEN?

Bijna alles is technisch gezien recycleerbaar, en laboratoria en onderzoeksinstellingen kunnen het voortouw nemen door de Fabrics and Clothing Zero Waste Box™ te gebruiken. Het is een volledig kant-en-klare oplossing die door iedereen kan worden aangeschaft om honderden items te recyclen.

STOFFEN EN KLEDING ZERO WASTE BOX™

TerraCycle® heeft een specifieke Stoffen en Kleding Zero Waste Box™ voor het recyclen van stoffen en kleding. Dit is de beste oplossing voor stoffen en kleding die niet meer gebruikt kunnen worden door een industriële werknemer en waarvan de verwijdering nodig is. Meer informatie:

Stoffen en Kleding Zero Waste Box™

PRIJS

De prijs van elke Fabrics and Clothing Zero Waste Box™ omvat de kosten van verzending van en naar uw bedrijf en de opslag en recycling van de inhoud. Deze prijs is afhankelijk van de schaal van de gekozen box. Meer details vindt u in https://zerowasteboxes.terracycle.nl/


VEELGESTELDE VRAGEN

Q1. Wat is de relatie tussen DuPont en TerraCycle®?

DuPont heeft geen contractuele relatie of partnerschap met TerraCycle®. DuPont verstrekt enkel informatie over TerraCycle® en zijn recyclingoplossingen voor informatieve doeleinden, en enkel op verwijzingsbasis.

Q2. Hoe werkt het bestelproces?

Alle bestellingen en aanvragen verlopen rechtstreeks via TerraCycle®. Bezoek de Stoffen en Kleding Zero Waste Box™ website voor meer informatie. https://zerowasteboxes.terracycle.nl/

Q3. Welke soorten stoffen en kledingstukken kunnen worden gerecycled?

Een reeks stoffen en kledingstukken, waaronder synthetische, natuurlijke en gemengde vezels kunnen worden gerecycled. Bezoek de website van de Zero Waste Box™ voor meer informatie. https://zerowasteboxes.terracycle.nl/

Q4. Wat zijn de voorwaarden?

Bezoek de website van de Fabrics and Clothing Zero Waste Box™ voor meer informatie. https://zerowasteboxes.terracycle.nl/

 
 
 
 
 
 

Deze informatie is gebaseerd op informatie die DuPont betrouwbaar acht. Ze is onderhevig aan wijzigingen naarmate er meer kennis en ervaring wordt opgedaan. De informatie is niet bedoeld als vervanging van tests die u zelf kunt uitvoeren om de geschiktheid van onze producten voor uw specifieke doel vast te stellen. Aangezien de gebruiksomstandigheden buiten de controle van DuPont vallen, geeft DuPont geen garanties, expliciet of impliciet, en aanvaardt geen aansprakelijkheid in verband met het gebruik van deze informatie. Deze informatie is niet bedoeld als een licentie om te werken onder of een aanbeveling om inbreuk te maken op enig handelsmerk, patent of technische informatie van DuPont of andere personen met betrekking tot enig materiaal of het gebruik ervan.

© 2023 DuPont. Alle rechten voorbehouden. DuPont™, het DuPont Oval Logo en alle handelsmerken en dienstmerken aangeduid met ™, ℠ of ® zijn eigendom van dochterondernemingen van DuPont de Nemours, Inc. tenzij anders vermeld. Stoffen en kleding Zero Waste Box™ en TerraCycle® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van TERRACYCLE, INC.