Oplossingen met Nomex®-stoffen

General
Nomex® fabric solutions
 
 
 
Het nieuwe uiterlijk van bescherming

De geteste en bewezen prestaties van Nomex® van DuPont™ zijn nu verkrijgbaar in lichte, comfortabele, zeer goed ademende stoffen die voldoen aan de internationale normen voor bescherming en prestaties, of deze zelfs overtreffen. Van vlambogen tot hitte en vuur, met de Nomex®-stoffen kunt u elk werk met vertrouwen tegemoet te treden.

Nomex®-stof is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van werknemers in de olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie, nutsbedrijven en de productie- en transportsector. De Nomex®-stof is ontworpen voor de zwaarste omstandigheden en biedt een superieure hitte- en vlambestendigheid en een uitzonderlijke bescherming tegen vlambogen – uitsluitend verkrijgbaar bij DuPont.

 
 
 
 
 
 

Europese weefseloplossing op basis van Nomex®

 

Brede selectie van gerenommeerde en innovatieve Nomex®-stofsystemen die brandwerendheid en bescherming tegen vlambogen bieden, met een ATPV van 8 tot >41 cal/cm².

Stoffen op basis van Nomex® bieden een verscheidenheid aan kleuren (waaronder hoge-zichtbaarheidsgeel), zwaardere basisgewichten, weeftypes, breisels en afwerkingen - allemaal verkrijgbaar via Partner Weavers in Europa.

Kleurvoorbeelden

Raadpleeg het stofmonster voor een ware kleurenweergave.

DSF-Red-color-swatch-120x120px@2x.png
Rood
black.jpg
Zwart
hi_vis_yellow_uau9xG.jpg
Geel voor hoge-zichtbaarheid

Gewichten

Van 220 g/m2 tot 410 g/m2

 

Vezelcombinaties

Nomex®, Kevlar®, andere technische vezels, antistatische vezel

DSF-Navy-color-swatch-120x120px@2x.png
Navy blauw
DSF-Orange-color-swatch-120x120px@2x.png
Oranje
green_ga9RCv.jpg
Groen
 
 
 

Nieuw Nomex®-benamingssysteem

Nomex® maakt het gemakkelijker om de juiste brandwerendheidsgraad voor het te verrichten werk aan te duiden, met nieuwe namen voor reeds geteste en beproefde oplossingen.

Bekijken
 
 
 

Nomex®-stof voor olie en gas

Nomex®-stof biedt een ongeëvenaarde brandwerendheid en comfort voor werknemers in de olie- en gasindustrie en de petrochemische industrie, van het booreiland tot de raffinaderij.

Bekijken
 
 
 

Nomex®-stof voor de nutssector

Wanneer er veel op het spel staat, biedt Nomex®-stof elektriciens, monteurs en lijnwerkers superieure bescherming tegen vlambogen.

Bekijken
 
 
 

Nomex®-stof voor productie en transport

Omdat zwaardere werkzaamheden een betere bescherming vereisen, biedt Nomex®-stof beproefde oplossingen voor brandwerendheid en bescherming tegen vlambogen, zodat productie- en transportmedewerkers zijn beschermd tegen de gevaren waarmee ze te maken krijgen.

Bekijken