Nomex®-stof voor productie en transport

General
Nomex®-stof voor productie en transport
 
 
 

Nomex® voldoet altijd aan de wereldwijde prestatienormen voor bescherming van werknemers in de productie- en transportsector, of overtreft deze normen zelfs.

Nomex® biedt een getest en bewezen assortiment van oplossingen voor brandwerendheid en bescherming tegen vlambogen die een ongeëvenaarde en betrouwbare bescherming en comfort bieden. Nomex®-stof biedt veiligheidsmanagers gemoedsrust en werknemers het vertrouwen dat ze nodig hebben om de klus te klaren. 

Contact opnemen
 
 
 
 
 
 

Bekijk het assortiment Nomex®-stoffen voor productie en transport
 

Nomex® Xtreme Arc

Nomex® Xtreme Arc biedt een ATPV van 12 tot 19 cal/cm², waardoor het de meest innovatieve en comfortabele brandwerendheid en bescherming tegen vlambogen biedt voor werknemers die te maken hebben met een hoog risico van blootstelling aan elektrische gevaren.*

 
 
 

Nomex® Comfort

De unieke technologie die voor Nomex® Comfort is gebruikt, biedt een lichtgewicht, ademende die beschikt over geïntegreerde vlambestendigheid en is ontworpen voor uitzonderlijke prestaties.

 
 
 

Nomex® Arc

Nomex® biedt niet alleen de gebruikelijke thermische bescherming van Nomex®, maar ook bescherming tegen vlambogen van >8 cal/cm² ATPV, voor superieure bescherming en prestaties.* 

 
 
 

Nomex® Essential Arc

Nomex® Essential Arc biedt betrouwbare bescherming tegen vlambogen met een verbeterde duurzaamheid van de kleding, voor minder vervangingen. 

 
 
 

Nomex® Essential

Nomex® Essential is een uiterst duurzame en beschermende stof die bijdraagt aan het minimaliseren van scheuren en een uitstekende bescherming biedt tegen hitte en vuur. 

 
 
 

*Bij de tweelagentechnologie die is toegepast bij Nomex® Xtreme Arc en Nomex® Arc wordt na blootstelling aan een vlamboog het buitenoppervlak opgeofferd om het binnenoppervlak te beschermen. Deze technologie zorgt ervoor dat brandwonden minder ernstig zijn en verhoogt de algemene bescherming van de werknemers. 

 
 
 
 
 
 

Door onze kennis van de industrie en de samenwerking met onze partners kan Nomex® werknemers helpen de problemen op te lossen waarmee ze worden geconfronteerd.

Nomex®-stof biedt de extreme bescherming die werknemers verdienen en voldoet aan de eisen van de productie- en transportindustrie.

DSF-Arc-heat-flame-resistance-icon-120x120px@2x.png
Bescherming tegen vlambogen, met hitte- en vlambestendigheid**
DSF-Heat-flame-resistance-icon-120x120px@2x.png
Geïntegreerde hitte- en vlambestendigheid
DSF-High-temperature-icon-120x120px@2x.png
Betere bescherming bij langere blootstelling en hogere temperaturen
DSF-Washing-machine-icon-120x120px@2x.png
Geïntegreerde bescherming; bestand tegen wassen en slijtage.

DSF-Resists-tears-icon-120x120px@2x.png
Bestand tegen scheuren en slijtage
DSF-Long-lasting-icon-120x120px@2x.png
Uiterst duurzame beschermingsoplossingen
DSF-Escape-time-icon-120x120px@2x.png
Zorgt voor meer ontsnappingstijd, een zeer waardevolle eigenschap

**Alle stoffen in ons assortiment bieden bescherming tegen vlambogen en voldoen aan de NEC-, NESC-, NFPA 70E- en OSHA-vereisten. 

 
 
 

Europese weefseloplossing op basis van Nomex®

 

Brede selectie van gerenommeerde en innovatieve Nomex®-stofsystemen die brandwerendheid en bescherming tegen vlambogen bieden, met een ATPV van 8 tot >41 cal/cm².

Stoffen op basis van Nomex® bieden een verscheidenheid aan kleuren (waaronder hoge-zichtbaarheidsgeel), zwaardere basisgewichten, weeftypes, breisels en afwerkingen - allemaal verkrijgbaar via Partner Weavers in Europa.

Kleurvoorbeelden

Raadpleeg het stofmonster voor een ware kleurenweergave.

DSF-Red-color-swatch-120x120px@2x.png
Rood
black.jpg
Zwart
hi_vis_yellow_uau9xG.jpg
Geel voor hoge-zichtbaarheid

Gewichten

Van 220 g/m2 tot 410 g/m2

 

Vezelcombinaties

Nomex®, Kevlar®, andere technische vezels, antistatische vezel

DSF-Navy-color-swatch-120x120px@2x.png
Navy blauw
DSF-Orange-color-swatch-120x120px@2x.png
Oranje
green_ga9RCv.jpg
Groen
 
 
 

Nomex®-stof voor olie en gas

Nomex®-stof biedt een ongeëvenaarde brandwerendheid en comfort voor werknemers in de olie- en gasindustrie en de petrochemische industrie, van het booreiland tot de raffinaderij.

Bekijken
 
 
 
 
 
 

Nomex®-stof voor de nutssector

Wanneer er veel op het spel staat, biedt Nomex®-stof elektriciens, monteurs en lijnwerkers superieure bescherming tegen vlambogen.

Bekijken