Bescherming voor de elektra-/nutssector

 
 
 

Alleen DuPont biedt een beproefd en bewezen assortiment beschermingsoplossingen voor elektriciens, installateurs en hoogspanningskabelwerkers met compromisloze en ongeëvenaarde bescherming en comfort.

 
 
 
 
 
 

Van elektrische gevaren tot vlambogen, werknemers in elektra- en nutsbedrijven hebben elke dag te maken met extreme gevaren. DuPont biedt een groot assortiment persoonlijke beschermingsoplossingen die ruimschoots voldoen aan wereldwijd geaccepteerde normen om werknemers in zelfs de gevaarlijkste bedrijfstakken te beschermen tijdens hun werk.

 
 
 

Bescherming tegen vlambogen

DuPont™ Nomex® levert lichte, comfortabele brandwerende oplossingen die ruimschoots voldoen aan de wereldwijde normen voor bescherming tegen vlambogen, hitte en vlammen.

Ontdekken
 
 
 

Nomex® voor de elektra-/nutssector

Nomex® biedt lichtgewicht, comfortabele persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vlambogen om werknemers in de nutssector en de algemene elektrische industrie de bescherming te bieden die ze tijdens hun werk nodig hebben. 

Ontdekken
 
 
 

Snij- en mechanische bescherming

Alleen DuPont™ Kevlar® biedt bescherming tegen meervoudige gevaren en biedt tegelijk comfort aan werknemers. En DuPont kan u wegwijs maken op het gebied van nieuwe normen, innovatiemogelijkheden en meer.

Ontdekken
 
 
 

Tyvek® beschermende kleding

DuPont™ Tyvek® biedt een ideale balans in bescherming, duurzaamheid en comfort voor werknemers in industriële toepassingen en omgevingen waar contaminatie moet worden voorkomen, zoals productie-, farmaceutische, automobiel- en nutsbedrijven.

Ontdekken