Steun aan onze lokale gemeenschappen

 
 
 

Samen in de strijd tegen COVID-19

Vanaf de eerste dag van de COVID-19-pandemie hebben wij onvermoeibaar gewerkt om onze lokale gemeenschappen te steunen in hun strijd om de gevolgen van deze dodelijke ziekte onder controle te krijgen. Wij hebben onmiddellijk de productie van Tyvek® opgevoerd voor beschermende kleding en in april 2020 hebben we het #TyvekTogether-programma geïntroduceerd, waarbij een Tyvek® -stof (Tyvek® 1222A) met gelimiteerde oplage beschikbaar hebben gesteld om de totale aanvoer van Tyvek® naar de frontlinies te helpen vergroten.

Tijdens het hoogtepunt van het tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) in 2020 hebben we meer dan 148.000 beschermende  Tyvek®-overalls gedoneerd aan lokale ziekenhuizen in onze wereldwijde gemeenschappen. En samen met onze partners hebben we nu meer dan 100 miljoen PBM's geproduceerd, waarmee we zorgverleners en eerstehulpverleners de bescherming bieden die ze nodig hebben.

UN SDG #3

 
 
 

Steun aan onze gemeenschappen met COVID-19-hulp

Als onderdeel van onze inspanningen om de pandemie te bestrijden, heeft DuPont in 2020 243.000 stuks PBM gedoneerd, zijn er samenwerkingsverbanden aangegaan om de behoeften van lokale gemeenschappen te ondersteunen en zijn er nieuwe dingen gedaan, zoals het produceren, verpakken en doneren van ongeveer 45.000 liter handdesinfectiemiddel.

Lees meer

#TyvekTogether

In deze ongekende tijden is het van vitaal belang dat wij de handen ineenslaan om diegenen te helpen beschermen die in de frontlinie strijden tegen de dodelijke COVID-19-pandemie. Samen gaan we niet alleen de uitdaging aan, maar bepalen we ook hoe we deze het hoofd kunnen bieden.

Lees meer

Lowe's werkt samen met DuPont om bedrijven te ondersteunen die PBM's maken

Als onderdeel van het #TyvekTogether-programma hebben DuPont en Lowe's rollen Tyvek® 1222A gedoneerd ter ondersteuning van bedrijven in de hele Verenigde Staten, zoals Merrow Manufacturing, Thermaxx en Studio Displays, die hun werkzaamheden hebben aangepast om gezondheidszorgorganisaties te helpen voorzien van de nodige PBM's.

Lees meer

DuPont schenkt samen met Home Depot Tyvek®-materiaal aan Kaiser Permanente voor isolatiejassen

Kaiser Permanente, een van de grootste non-profit gezondheidszorgorganisaties in de Verenigde Staten, kampte in de eerste dagen van de COVID-19-pandemie met een nijpend tekort aan PBM's en de beschikbaarheid uit traditionele bronnen was beperkt. DuPont werkte samen met Home Depot om rollen Tyvek® 1222A te doneren aan Kaiser Permanente, dat vervolgens samenwerkte met Lefty Production Co. om de benodigde isolatiejassen te produceren.

Lees meer

DuPont + Shell Eco-Marathon 2022

Wij zijn een wereldwijde innovatieleider met als missie de wereld vooruit te helpen met innovaties die essentieel zijn om te floreren. Dat is de gedachte achter onze passie om duurzame oplossingen te creëren voor de uitdagingen van onze wereld.

Verkennen