Innovatie op het werk

Innovatie op het werk

 
 
 

Beschikt u over de meest geavanceerde bescherming?

De experts van DuPont helpen om uw bescherming, zichtbaarheid en comfort te verbeteren en de grenzen van wat mogelijk is te verleggen.

 
 
 
 
 
 

Bekendmaking van de winnaars van de Kevlar® Innovation Award 2019

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in de bescherming van arbeidskrachten. De winnaars van de Innovation Award 2019 tillen bescherming tegen diverse gevaren op de werkplek naar een hoger plan.

Felicitaties aan alle winnaars van dit jaar, jullie hebben de lat voor 2020 ongelooflijk hoog gelegd.

 
 
 
 
 
 

Fuchshuber Techno-Tex Cutex 25013 shirt met ronde hals

Een lichtgewicht tricotshirt met meer dan 60% Kevlar®, dat niet alleen snijbescherming biedt, maar ook beschermt tegen hitte. Het shirt biedt veel draagcomfort, is ademend en heeft de beste beschermende eigenschappen.

Fuchshuber Techno-Tex Cutex 25013 shirt met ronde hals
JS-HANDSCHOENEN ZOKCL veiligheidsmouw

De 'schone', pluisvrije mouwen van 15 AWG laten geen sporen na op voorwerpen en bieden bescherming tegen mechanische en thermische gevaren. De uitzonderlijk lichte mouwen zijn machinegebreid met Kevlar®-filamentgaren, bieden een hoog draagcomfort en zijn zeer goed ademend. 

JS-HANDSCHOENEN ZOKCL veiligheidsmouw
ATG®-handschoenen MaxiFlex® Cut™-handschoenen

Biedt een nieuw niveau van draagcomfort met snijbescherming op niveau D. De handschoenen bevatten het geïntegreerde AIRtech®-platform van de fabrikant en leveren 360 graden aan dampdoorlatendheid, samen met de DURAtech®-coating die 18.000 schurende cycli per millimeter aankan. Dit alles biedt de gebruiker een goed presterende handschoenen met draagcomfort en duurzaamheid.

ATG®-handschoenen MaxiFlex® Cut™-handschoenen
SEIZ Naaldhandschoen

De naaldhandschoen biedt grote bewegingsvrijheid en levert tegelijk betrouwbare bescherming voor handpalmen en vingertoppen. De buitenlaag is van 100% gebreide zwarte Kevlar® gemaakt; de voering is een fijngebreide handschoen gemaakt van snijbestendig HDPE-garen met een coating in de handpalm van polyurethaan (PU). Een speciale eigenschap van de handschoen is het inzetstuk bij de handpalm om te beschermen tegen prikkende injectienaalden. De handschoen is getest volgens en voldoet aan EN 388 en de prikbescherming is op niveau 4 van ANSI/ISEA 105-2016.

SEIZ Naaldhandschoen
Midas-veiligheidshandschoen SLASHTEC NFT FA6.

Deze lichtgewicht handschoen van 18 AWG biedt de hoogste mate van snijbescherming en voldoet aan snijbeschermingsniveau F van EN388-2016. Kevlar® is een integraal onderdeel van het ontwerp en is gecombineerd met vezels met stalen kern in een composietblendmateriaal dat een hoge bescherming biedt zonder bewegingsvrijheid en comfort op te offeren.

Midas-veiligheidshandschoen SLASHTEC NFT FA6.
 
 
 

DuPont Kevlar® Glove Innovation Awards

De DuPont Kevlar® Glove Innovation Awards, die zijn bedacht om aandacht te genereren voor uitmuntende innovaties en ontwerpen van beschermende handschoenen die zijn vervaardigd met Kevlar®, bieden geautoriseerde licentiehouders van het merk Kevlar® de gelegenheid om hun geavanceerde ontwerpen met Kevlar® te presenteren. Het doel: de bescherming van arbeidskrachten verbeteren en hen tegelijkertijd comfort en een product met een superieure levensduur bieden.

 
 
 

 

 

"We zijn er trots op dit te mogen vieren met deze vernieuwers, terwijl ze de grenzen verleggen van wat Kevlar® mogelijk maakt"

"Dit is het vierde jaar dat we deze onderscheidingen uitreiken en elk jaar weer zijn we onder de indruk van de innovaties met Kevlar® die fabrikanten aan ons presenteren. Deze producten zijn koplopers in beschermende technologie voor de veiligheid van arbeidskrachten.

We zijn er trots op dit te mogen vieren met deze vernieuwers, terwijl ze de grenzen verleggen van wat Kevlar® mogelijk maakt om bescherming voor arbeidskrachten comfortabeler, duurzamer en beter te maken."

Joel DeNardis, Internationaal Marketingmanager Mechanische Bescherming bij DuPont

 
 
 

Wat zit er om uw handen?

Iedere arbeidskracht heeft wel iemand die thuis op hem of haar zit te wachten. DuPont Kevlar® blijft steeds betere hand- en armbescherming bieden, zodat die handen weer veilig thuis komen.

 
 
 

Snijbescherming en mechanische bescherming

Handschoenen die zijn gemaakt met DuPont Kevlar®-garens zorgen voor balans tussen bescherming en comfort voor zekerheid op het werk.

Ontdek
 
 
 

Normen voor snijbescherming

De herziene norm heeft de transparantie rondom de snijbeschermingsprestaties verbeterd, dus u kunt een nog beter geïnformeerde beslissing nemen over de juiste handschoen voor uw toepassing.

Ontdek
 
 
 

Waar te koop

Ontdek onze officiële partners en merklicentiehouders voor handschoenen, mouwen en kleding die gemaakt zijn met DuPont Kevlar® in EMEA.

Ontdek