Veiligheid & bescherming

Een geschiedenis van 200 jaar veiligheid en bescherming voortzetten

Tegen de achtergrond van een continu toenemende wereldwijde industrialisatie blijft DuPont zijn materialen verbeteren en zijn normen verhogen die ons allen onder de zwaarste omstandigheden helpen veilig te houden.

Groeiende bevolkingen, oplopende druk, toenemende vijandigheden, onvriendelijke omgevingen – dit is de harde realiteit van het huidige leven op aarde. Daarom neemt DuPont veiligheid en bescherming zo serieus. We innoveren en werken samen met bedrijven, regeringen, industriële fabrikanten en academici om allerlei materialen te ontwikkelen en te testen, zoals de snijvaste en kogelwerende DuPont™ Kevlar® aramidevezel, DuPont™ Tyvek® voor algemene industriële bescherming, DuPont™ Tychem® voor bescherming tegen industriële chemische stoffen en chemische oorlogsvoering, en DuPont™ Nomex®, een vuurbestendige vezel voor brandgevaarlijke situaties.

We leggen onze normen ook steeds hoger — door te helpen de werkplekcultuur en de veiligheidsprestaties te verbeteren om aan de uitbreiding van de wereldwijde industrialisatie te voldoen. Onze divisie Sustainable Solutions leidt de transformatie van werkplekken en werkculturen wereldwijd om deze veiliger, efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Onze veiligheidsconsultants kunnen ook helpen de prestaties te verbeteren, werknemersvaardigheden te ontwikkelen en risico´s te beperken.

Geen enkel bedrijf kan de beschermingsproblemen van de wereld in zijn eentje oplossen, maar DuPont bewijst dat wanneer we samenwerken we allemaal onze kansen om op een veiligere aarde te leven kunnen vergroten.

CASESTUDIES

INFORMATIE & IDEEËN