Verpakking & printing

Innovaties in verpakkingen, van concept tot gebruik

DuPont levert speciale, rendabele oplossingen die merkeigenaren, converters, fabrikanten, speciaalzaken en drukkerijen helpen te voldoen aan hun brandings-, prestatie- en duurzaamheidsdoelen.

DuPont zet zijn end-to-end, brancheoverschrijdende expertise op het gebied van design en toepassingsontwikkeling in bij de samenwerking met klanten om innovatieve verpakkingen te creëren die hun belangrijkste bedrijfsdoelen ondersteunen.

Dankzij ons brede assortiment van speciale harsen en geavanceerde materialen kunnen onze klanten meer doen met minder. Onze materialen inspireren tot opvallende oplossingen en helpen het milieu-effect van productie en gebruik van verpakkingen te verkleinen.

Kitten en afdichtingsharsen zorgen voor smaakbehoud en voedselveiligheid, voorkomen bederf en zorgen zo voor minder afval. Andere harsen en verpakkingsmaterialen handhaven de veiligheid van medische en industriële producten, van het moment van verzenden tot het moment van verkoop aan de consument. Door met andere bedrijven samen te werken kunnen we innovatieve verpakkingen ontwikkelen die lichter zijn, waardoor het brandstofverbruik voor het vervoer afneemt. En een van de milieuvriendelijke printoplossingen van DuPont betreft een oplosmiddelenvrij systeem met thermische platen voor grootformaatprinten.