Energie

Energieoplossingen

De wereldbevolking zal naar alle waarschijnlijkheid in 2050 de grens van 9 miljard overschrijden, en daarom is het nu hoog tijd om voorbereidingen te treffen voor een verzekerde energietoekomst. Wij nodigen u uit om samen met onze wereldwijde teams wetenschapsgedreven, duurzame energieoplossingen te zoeken.

Van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen, wind, biobrandstoffen en brandstofcellen, tot de toepassing van geavanceerde materialen om exploratie, productie en vervoer van olie en gas efficiënter te maken: met de producten en diensten van DuPont kunt u betere, betrouwbaardere prestaties leveren, uw kosten verlagen, de veiligheid verhogen en uw milieu-impact verkleinen. Ons aanbod ondersteunt technologieën in energieopslag en bij de opwekkings-, distributie- en conversieprocessen van elektriciteit.

We zijn gericht op de ontwikkeling van innovatieve en economisch haalbare oplossingen voor de mondiale energiebehoefte in meerdere technologieën. Samen kunnen we de juiste oplossingen vinden om een zonnigere, schonere energietoekomst veilig te stellen.

DUPONT MERKEN

INFORMATIE & IDEEËN