ALLE INDUSTRIEËN

 • icon_industry_landing_automotive

  Auto-industrie

  Zie hoe onze brede reeks materialen en wereldwijde ontwikkelingsexperts de auto-industrie kunnen helpen om mooiere auto´s te ontwerpen, die minder CO₂ uitstoten, minder brandstof verbruiken en veiliger en betaalbaarder zijn.
 • icon_industry_landing_building

  Bouw

  Bij DuPont zijn we gericht op dynamische wetenschap die leidt tot praktisch toepasbare oplossingen. Daarom is DuPont ook voorloper in de bouwwetenschap, met merken waar u van op aan kunt, zoals DuPont™ Tyvek®, DuPont™ SentryGlas®, DuPont™ Corian® oppervlaktematerialen, DuPont™ Zodiaq®-kwartsvloeren en DuPont™ Kevlar®.
 • icon_industry_landing_electronics

  Elektronica

  Doordat DuPont in het hele bedrijf wetenschap en technologie koppelde, kon het bedrijf een toonaangevende leverancier van elektronische en geavanceerde displaymaterialen worden. DuPont biedt een breed assortiment van keramische, flexibele en rigide organische circuitmaterialen, en materialen voor de productie en verpakking van halfgeleiders.
 • icon_industry_landing_energy

  Energie

  DuPont baseert zijn innovaties op de resultaten van 203 jaar wetenschappelijk onderzoek. Wetenschappelijk onderzoek bij DuPont leidt tot coatings die corrosie in buizen voorkomen, materialen die elektriciteit van licht genereren, transformatorisolatie die onbrandbaar is en chemische stoffen die grondig afval behandelen. Door wetenschappelijk onderzoek helpt DuPont u uw klanten comfort te bieden.
 • icon_industry_landing_food

  Eten & drinken

  Bij DuPont zetten we wetenschappelijk onderzoek in voor de voedsel- en drankenindustrie: zo verbeteren wij de voedingswaarde van voedsel, zorgen we voor voedselveiligheid en ontwikkelen we slimme, duurzame oplossingen om een groeiende wereldbevolking te voeden.
 • icon_industry_landing_plastics

  Kunststoffen

  Tegenwoordig wilt u meer van uw leveranciers dan alleen materialen. U moet een partner hebben die u kan helpen bij uw complete project, van idee tot marktintroductie. DuPont Performance Polymers kan die partner zijn.
 • icon_industry_landing_marine

  Scheepsbouw

  DuPont brengt op wetenschap gebaseerde oplossingen voor de bouw, het onderhoud en het herstel van alle soorten motorjachten en superjachten, cruiseschepen en veerboten.
 • icon_industry_landing_government

  Overheid & publieke sector

  De oplossingen voor de overheid en de publieke sector van DuPont richten zich op de unieke vereisten van nationale, provinciale en lokale overheidsdiensten: met name op het gebied van noodhulpverlening en rampenbestrijding.
 • icon_industry_landing_safety

  Veiligheid & bescherming

  Tegen de achtergrond van een continu toenemende wereldwijde industrialisatie blijft DuPont zijn materialen verbeteren en zijn normen verhogen die ons allen onder de zwaarste omstandigheden helpen veilig te houden.
 • icon_industry_landing_packaging

  Verpakking & printing

  DuPont levert end-to-end technische expertise en een breed assortiment rendabele materialen om innovatieve verpakkingen te creëren die de brandings-, prestatie- en duurzaamheidsdoelen van partners ondersteunen.
 • icon_industry_landing_medical

  Gezondheidszorg & geneeskunde

  DuPont biedt een breed scala van producten voor de gezondheidszorg en high-performance materialen die zorgen voor veiligere omgevingen in de gezondheidszorg, die bijdragen aan innovaties in medische hulpmiddelen en die helpen bij de bescherming van de gezondheid van patiënten en zorgverleners wereldwijd.