Ons bedrijf

Een wereldleider in marktgedreven innovatie en wetenschap.

Met expertise op basis van twee eeuwen ervaring, in verschillende industrieën en in meer dan 90 landen, verkeert ons bedrijf in een uitgelezen positie om te helpen bij het oplossen van enkele van de grootste wereldwijde uitdagingen.

Al meer dan 200 jaar brengt DuPont de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en technische ontwikkelingen van wereldformaat op de wereldmarkt in de vorm van innovatieve producten, materialen en diensten. Onze marktgedreven innovatie leidt elk jaar tot duizenden nieuwe producten en patentaanvragen en komt ten goede aan allerlei sectoren zoals de landbouw, voedingsvoorziening, elektronica en communicatie, veiligheid en bescherming, huis en constructie, vervoer en kleding.

Tegenwoordig bouwt DuPont trots verder op basis van dit erfgoed door met andere bedrijven samen te werken om de ongekende uitdagingen op het gebied van voedsel, energie en bescherming waarvoor onze wereld nu staat, aan te gaan. Tegen de achtergrond van een wereldbevolking die naar verwachting tegen 2050 tegen de 9 miljard aan zit, probeert DuPont samen met klanten, regeringen, NGO´s en opiniemakers oplossingen te vinden voor de lastigste wereldwijde uitdagingen.

We zijn ervan overtuigd dat we samen voldoende gezond voedsel kunnen leveren voor de volledige wereldbevolking, de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen kunnen verkleinen en mens en milieu de komende generaties kunnen beschermen.

We kijken uit naar de oplossingen die een derde eeuw van wetenschappelijk onderzoek en innovatie kan opleveren.