Samen de resultaten van wetenschappelijk onderzoek toepassen om het belangrijkste te beschermen

De voortdurende groei van de wereldbevolking legt een steeds grotere druk op mens en milieu. DuPont werkt samen met klanten, partners, regeringen, NGO´s, academici en andere organisaties om een breed scala van materialen, producten en adviesoplossingen te ontwikkelen om mens en milieu te beschermen.  Van het beschermen van fabrieksarbeiders tot de bescherming van fans in een uitverkocht stadion, en van het optimaliseren van de veiligheid van eerstehulpdiensten tot het bewaken van het kwetsbare ecosysteem van onze planeet: collectieve vindingrijkheid maakt écht verschil bij zaken die er het meest toe doen.

Mensen voelen zich pas veilig als hun omgeving veilig is. Bij DuPont hebben we meer dan 200 jaar ervaring met het zoeken naar oplossingen om onze bedrijfsactiviteiten te verbeteren, onze voetafdruk te verkleinen en mens en milieu te beschermen.”

Davide Vassallo
Global Practice Leader, DuPont Sustainable Solutions

“We hadden een zeer positieve relatie met DuPont. Ik denk dat dat essentieel is voor mijn werk en voor de bescherming van onze brandweerlieden. Ik wil onze brandweerlieden steeds de beste uitrusting geven die er is.”

Henry Costo
hoofdcommandant van de brandweer van Philadelphia