Samenwerken aan oplossingen voor duurzame energie voor de toekomst

We staan vandaag voor een ongekende uitdaging op het gebied van energie. Onze voorraad fossiele brandstoffen neemt met de dag af, terwijl onze vraag naar energie blijft toenemen. De komende twintig jaar zullen we bijna 36% meer energie verbruiken dan we nu al doen. Hoe kunnen we aan deze vraag voldoen? DuPont is ervan overtuigd dat we de wetenschap moeten inzetten om meer duurzame energieoplossingen te vinden en om tegelijk de energiebronnen die we nu hebben beter te gebruiken. Door samen te werken met overheden, bedrijven en NGO´s kunnen we alternatieve energiebronnen zoals wind, zon en biobrandstoffen beter gebruiken. We werken ook hard aan de ontwikkeling van innovatieve materialen die gebouwen energie-efficiënter en auto´s lichter maken om het brandstofverbruik terug te dringen. Met de DuPont wetenschap en de wereldwijde samenwerking samen kunnen we deze ontzagwekkende uitdaging aan en onze energietoekomst veiligstellen met duurzame energieoplossingen.

“Op het gebied van technologie-ontwikkeling kan DuPont echt helpen. In samenwerking met onze partners en overheden wereldwijd proberen we de ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld fotovoltaïsche materialen en biobrandstoffen te versnellen.”

-- Tom Connelly
EVP en Chief Innovation Officer

We hebben er vertrouwen in dat als we allemaal samenwerken, we zeker kunnen voldoen aan de energie-uitdagingen die voor ons liggen.