DuPont benoemd tot Wereldwijde Vernieuwer in de Clarivate Analytics Top 100 van 2017

DuPont is voor het zevende achtereenvolgende jaar opgenomen in de Top 100 van Wereldwijde Vernieuwers

WILMINGTON, Delaware (VS), 25 januari 2018 – DuPont voor het zevende achtereenvolgende jaar benoemd tot 2017 Clarivate Analytics Top 100 Global Innovator (een wereldwijde vernieuwer in de door Clarivate Analytics opgestelde top 100). Dit jaarlijkse rapport, dat gebaseerd is op de eigen gegevens van bedrijven, geldt als erkenning van ondernemingen en instellingen over de hele wereld die de drijvende kracht zijn achter innovatie – die baanbrekende technologieën creëren, deze op de markt brengen en daarmee commercieel succes behalen.

Enkele van de meest recente innovaties van DuPont zijn onder meer:

  • DuPont™ Intexar™ slimme kledingtechnologie die wordt gebruikt voor sport, fitness en wellness,
  • DuPont™ Temprion™ portefeuille met warmteregulerende materialen voor elektronische toepassingen,
  • CRISPR-Cas geavanceerde technologie voor de plantenteelt,
  • Pioneer® Qrome™ eigenschaptechnologie ter verhoging van de opbrengsten,
  • HOWARU® Shape, een hoogwaardige probiotica-formule waarvan klinisch is aangetoond dat het de omtrek van de taille versmalt,
  • DuPont™ SYNERXIA® Thrive Fermentation System, een nieuwe oplossing van gist en enzymen waarmee producenten van motorbrandstof-ethanol hun opbrengst kunnen vergroten.

Over de hele wereld is plaatsing op deze lijst inmiddels de standaard maatstaf voor innovatie geworden en het wordt als een belangrijke prestatie gezien voor diegenen die in de lijst genoemd worden. Clarivate Analytics prijst hiermee vernieuwende ondernemingen die prioriteit geven aan investeringen in unieke en blijvende uitvindingen. Deze organisaties verstevigen hun positie door patenten met succes naar de markt te brengen en het commerciële potentieel wereldwijd te benutten.

De methodologie voor de Clarivate Analytics 2017 Top 100 van Wereldwijde Vernieuwers is gebaseerd op vier principe-criteria: totale volume aan patenten, succespercentage van patentaanvraag tot patentverlening, in hoeverre de portefeuille zich uitstrekt over de hele wereld en de invloed van het patent dat tot uiting komt in het aantal malen dat het wordt vermeld in publicaties. De collegiaal getoetste methodologie werd uitgevoerd aan de hand van Clarivate oplossingen, waaronder de Derwent World Patents Index (DWPI). Deze index verschaft redactioneel verbeterde, betrouwbare en correcte patentgegevens en geniet het vertrouwen van meer dan 40 patentbureaus over de hele wereld.

Ga naar www.top100innovators.com om de complete lijst en het rapport over de Clarivate Analytics 2017 Top 100 van Wereldwijde Vernieuwers te bekijken.

DuPont is een dochteronderneming van DowDuPont (NYSE: DWDP), een holding bedrijf dat bestaat uit The Dow Chemical Company en DuPont met als doel drie sterke, onafhankelijke, beursgenoteerde bedrijven te vormen op het gebied van landbouw, materiaalwetenschap en gespecialiseerde producten die de toon zullen zetten in hun respectievelijke branches dankzij productieve, op wetenschap gebaseerde innovatie, om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten en om te helpen wereldwijde uitdagingen op te lossen. Ga voor meer informatie naar www.dow-dupont.com.

The DuPont Oval logo, DuPont and all products, unless otherwise noted, denoted with , ℠ or ® are trademarks or registered trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.